Reglament


REGLAMENT


REGLAMENT DE LA 5ª edició TRINXACERDANYA
.


1.- La Trinxacerdanya es cel·lebrarà el dia 31 de Juliol de 2022 i la sortida serà a les 09:00

2.- El lloc de sortida serà el Camp Municipal d'Esports de Martinet de Cerdanya.

3.-La Trinxacerdanya és una cursa de btt, tots els participants estan obligats a respectar els horaris i controls disposats per l’organitzador.

4.- La inscripció, signatura i lliurament de dorsals s’efectuarà en el lloc de sortida entre les 08:00 i les 08:45 del mateix dia de la prova. Les inscripcions es poden fer anticipadamento el mateix dia.

5.- El recorregut serà de 30Km i 1300 desnivell possitiu

6.- El preu de l’inscripció és de :
  • .25€ Inscripció anticipada.
  • .30€ Inscripció el mateix dia de la cursa.
7.- En cap dels casos l’organitzador es farà necessàriament responsable, ni solidari, amb aquells ciclistes que no respectin les disposicions del Codi de Circulació o requeriments de la policia de trànsit, essent ells mateixos els responsables de les infraccions que puguin cometre.

8.- L’organitzador quedarà lliurat de tota responsabilitat davant qualsevol accident (tant personal com mecànic) dels participants, entenent-se que hauran de ser coberts per ells mateixos. En tot cas es contracta una assegurança per a tots els participants.

9.- Tanmateix l’organitzador es reservarà, sota el seu criteri, el dret de resoldre qualsevol incident que es produeixi durant el decurs de la marxa.

10.- L’organitzador es reserva el dret de modificar el present reglament d’aquesta prova.
11.- La pedalada/marxa es donarà per finalitzada 5 hores després de l’arribada del primer participant.

12.- És obligatori la utilització del casc.

13.- L'organització es reserva el dret de modificar el traçat, si hi han causes objectives per fer-ho.

14.- Hi haura tall pere els participant que ho hagin passat a las 12:30 per el últim control abans de pujar cap a Montella.

15.- Per la seguretat dels participants la pedalada disposa d'un vehicle motoritzat obrint cursa, un vehicle escombra per revisar el circuit darrere de l'últim participant i servei d'ambulància al lloc de sortida i arribada.

16.- Els participants no poden utilitzar dispositius de GPS ni poden fer publics els tracks de la cursa degut a que l'itinerari transcorre en alguns casos per propietats particulars que han permès el pas exclusivament per la pedalada. La publicació dels tracks  ha provocat que tinguem molts problemes per poder repetir alguns corriols per les molèsties causades a aquests propietaris.

17.- La pedalada està limitada a un màxim de 250 participants.

18.- Les dades recollides en la inscripció de la pedalada només s'utilitzaran per comunicar la cel·lebració de properes edicions. Els participants podràn exercir el seu dret a la rectificació o eliminació d'aquestes dades.

19.- Els menors de 16 anys que vulguin participar a la pedalada han de portar una autorització paterna per tal de poder participar i els menors de 12 anys han d'anar obligatoriament acompanyats d'un adult per poder participar.

20.- Els organitzadors de la Trinxacerdanya són el Club Btt Trinxacadenes de Vallromanes

21.- Solament el fet d’inscriure’s a una marxa implicarà l’acceptació d’aquest reglament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada