dimecres, 13 d’abril de 2016

Ja s'està coent... la TRINXACERDANYA.

Neix una nova cursa BTT​ que de ben segur serà considerada com​  a un dels plats mé​s típics de la comarca.​

I d'on surt aquet nom? el Club 
BTT​ Trinxacadenes neix fa 14 anys a Vallromanes (Vallès Oriental), comença organitzant una pedalada competitiva de muntanya, La Trinxa, que al llarg d'una dècada s'acaba convertint en unreferent i s'ha guanyat un reconegut prestigi entre els aficionats més exigents de la BTT. El vincle amb MARTINET DE CERDANYA és gràcies a uns bons amics martinencs, socis del Club, apassionats d'aquest esport, i grans coneixe​dors dels corriols d'aquest territori, que ens han transmès tota la il·lusió i les ganes d'organitzar aquesta 1a edició de la TRINXACERDANYA.​

L'escenari és perfecte per combinar la pràctica de la BTT amb la cultura de la Baixa Cerdanya, la seva gastronomia, la seva gent... i sobretot el seu magnífic entorn natural.

Fer un espectacular circuit al peu de la Serra del Cadí amb unes vistes excitants, unes pujades extenuants, i uns corriols de baixada explosius. Un circuit dur però que a​ la vegada et farà viure la ​BTT​ en estat més salvatge.

No t'ho pensis, ja sigui sol, amb la colla o bé amb la família, vine a passar un o dos dies a la Cerdanya, una de les valls més amples d'Europa.

Entre TOTS farem que aquesta 1a edició de la TRINXACERDANYA sigui més explosiva, més excitant, més extenuant que mai !!!

Club BTT TRINXACADENES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada