dijous, 9 de març de 2017

Torna LA TRINXA

Ja està aqui. La 5e edició amb tota la força de la X, torna amb l’essència TRINXA tant genuïna, torna destil·lant aquell ADN tant autèntic que la converteix, al llarg d’una dècada, en tot un referent guanyant-se un reconegut prestigi entre els aficionats més exigents de la BTT.

La 2a edició torna en un magnífic entorn natural d’aquest indret, MARTINET DE CERDANYA. en un marc incomparable i perfecte per combinar la pràctica de la BTT, amb la cultura, la gastronomia, la gent… 


Presentem la 5ª EDICIÓ TRINXACERDANYA.

Hem dissenyat un espectacular circuit al peu de la Serra del Cadí, amb un recorregut eXplosiu (30Km), eXtenuant (1.300+), amb unes vistes i uns corriols de baixada eXcitants, que tot plegat et farà viure la BTT en estat més salvatge.
Inscripcions limitades només a 250 participants.
No tens massa temps per pensar-t’ho, ja sigui sol, amb la colla o bé amb la família, vine a passar el diumenge 31 de juliol o bé tot el cap de setmana a la CERDANYA, i no et deixis la bici!!!

El diumenge 31 de juliol de 2022 a les 9:00 celebrarem la 5ª edició de la Trinxacerdanya.

INSCRIPCIONS OBERTES

a part de poder fer la inscripció online,     també ho podeu fer a la botiga especialitzada
 Pertot de Puigcerdà, on t’informaran en tot detall de la Trinxacerdanya.

La recollida de dorsals el mateix dia de la cursa 
entre les 8:00 i les 9:00 del matí.

Inscripció inclou:

Premis per als primers classificats
Entrada a la piscina municipal de Martinet de Cerdanya
Samarreta conmemorativa
2 avituallaments
Vestuaris i dutxes
Botifarra + begudes
Obsequis
Assegurança


Premis categories:

El primer classificat scratx de la TrinxaCerdanya s’emportarà 100€ per gentilesa de Transports Mobles i Més…

3 primers masculins

3 primers femenins

1r màster 50

1r menor 16 anys

1r e-bike

dimecres, 13 d’abril de 2016

Ja s'està coent... la TRINXACERDANYA.

Neix una nova cursa BTT​ que de ben segur serà considerada com​  a un dels plats mé​s típics de la comarca.​

I d'on surt aquet nom? el Club 
BTT​ Trinxacadenes neix fa 14 anys a Vallromanes (Vallès Oriental), comença organitzant una pedalada competitiva de muntanya, La Trinxa, que al llarg d'una dècada s'acaba convertint en unreferent i s'ha guanyat un reconegut prestigi entre els aficionats més exigents de la BTT. El vincle amb MARTINET DE CERDANYA és gràcies a uns bons amics martinencs, socis del Club, apassionats d'aquest esport, i grans coneixe​dors dels corriols d'aquest territori, que ens han transmès tota la il·lusió i les ganes d'organitzar aquesta 1a edició de la TRINXACERDANYA.​

L'escenari és perfecte per combinar la pràctica de la BTT amb la cultura de la Baixa Cerdanya, la seva gastronomia, la seva gent... i sobretot el seu magnífic entorn natural.

Fer un espectacular circuit al peu de la Serra del Cadí amb unes vistes excitants, unes pujades extenuants, i uns corriols de baixada explosius. Un circuit dur però que a​ la vegada et farà viure la ​BTT​ en estat més salvatge.

No t'ho pensis, ja sigui sol, amb la colla o bé amb la família, vine a passar un o dos dies a la Cerdanya, una de les valls més amples d'Europa.

Entre TOTS farem que aquesta 1a edició de la TRINXACERDANYA sigui més explosiva, més excitant, més extenuant que mai !!!

Club BTT TRINXACADENES