dimecres, 13 d’abril de 2016

Ja s'està coent... la TRINXACERDANYA.

Neix una nova cursa BTT​ que de ben segur serà considerada com​  a un dels plats mé​s típics de la comarca.​

I d'on surt aquet nom? el Club 
BTT​ Trinxacadenes neix fa 14 anys a Vallromanes (Vallès Oriental), comença organitzant una pedalada competitiva de muntanya, La Trinxa, que al llarg d'una dècada s'acaba convertint en unreferent i s'ha guanyat un reconegut prestigi entre els aficionats més exigents de la BTT. El vincle amb MARTINET DE CERDANYA és gràcies a uns bons amics martinencs, socis del Club, apassionats d'aquest esport, i grans coneixe​dors dels corriols d'aquest territori, que ens han transmès tota la il·lusió i les ganes d'organitzar aquesta 1a edició de la TRINXACERDANYA.​

L'escenari és perfecte per combinar la pràctica de la BTT amb la cultura de la Baixa Cerdanya, la seva gastronomia, la seva gent... i sobretot el seu magnífic entorn natural.

Fer un espectacular circuit al peu de la Serra del Cadí amb unes vistes excitants, unes pujades extenuants, i uns corriols de baixada explosius. Un circuit dur però que a​ la vegada et farà viure la ​BTT​ en estat més salvatge.

No t'ho pensis, ja sigui sol, amb la colla o bé amb la família, vine a passar un o dos dies a la Cerdanya, una de les valls més amples d'Europa.

Entre TOTS farem que aquesta 1a edició de la TRINXACERDANYA sigui més explosiva, més excitant, més extenuant que mai !!!

Club BTT TRINXACADENES