Passa al contingut principal
Ja s'està coent... la TRINXACERDANYA.

Neix una nova cursa BTT​ que de ben segur serà considerada com​  a un dels plats mé​s típics de la comarca.​

I d'on surt aquet nom? el Club 
BTT​ Trinxacadenes neix fa 14 anys a Vallromanes (Vallès Oriental), comença organitzant una pedalada competitiva de muntanya, La Trinxa, que al llarg d'una dècada s'acaba convertint en unreferent i s'ha guanyat un reconegut prestigi entre els aficionats més exigents de la BTT. El vincle amb MARTINET DE CERDANYA és gràcies a uns bons amics martinencs, socis del Club, apassionats d'aquest esport, i grans coneixe​dors dels corriols d'aquest territori, que ens han transmès tota la il·lusió i les ganes d'organitzar aquesta 1a edició de la TRINXACERDANYA.​

L'escenari és perfecte per combinar la pràctica de la BTT amb la cultura de la Baixa Cerdanya, la seva gastronomia, la seva gent... i sobretot el seu magnífic entorn natural.

Fer un espectacular circuit al peu de la Serra del Cadí amb unes vistes excitants, unes pujades extenuants, i uns corriols de baixada explosius. Un circuit dur però que a​ la vegada et farà viure la ​BTT​ en estat més salvatge.

No t'ho pensis, ja sigui sol, amb la colla o bé amb la família, vine a passar un o dos dies a la Cerdanya, una de les valls més amples d'Europa.

Entre TOTS farem que aquesta 1a edició de la TRINXACERDANYA sigui més explosiva, més excitant, més extenuant que mai !!!

Club BTT TRINXACADENES

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Torna LA TRINXA Ja està aqui. La 5e edició amb tota la  força de la X , torna amb l’ essència TRINXA  tant genuïna, torna destil·lant aquell  ADN tant autèntic  que la converteix, al llarg d’una dècada, en  tot un referent  guanyant-se un  reconegut prestigi entre els aficionats més exigents de la BTT . La 2 a edició torna en un  magnífic entorn natural  d’aquest indret,  MARTINET DE CERDANYA .  en un marc incomparable   i perfecte per combinar la   pràctica de la BTT , amb la   cultura , la   gastronomia , la   gent …  Presentem la 5 ª EDICIÓ   TRINXACERDANYA . Hem dissenyat un espectacular circuit al peu de la Serra del Cadí , amb un recorregut  eXplosiu  (30Km),  eXtenuant  (1.300+), amb unes vistes i uns corriols de baixada  eXcitants , que tot plegat  et farà viure la BTT en estat més salvatge . Inscripcions limitades  només a  250  participants. No tens massa temps per pensar-t’ho, ja sigui sol, amb la colla o bé amb la família, vine a passar el  diumenge 31

info